Investeer in jezelf

Dankbaarheid en verandering

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 17:41

Dankbaarheid en verandering

''Verandering begint bij jezelf''

11-11-2020 (het gekkengetal) was de dag 2 jaar geleden dat ik mezelf ziek meldt bij mijn ondertussen oude werkgever. Ik voelde mezelf op en het lukte mij niet meer om mezelf op te laden. Door jaren mijn klachten te negeren en weg te lachen was dat de dag dat ik tegen mezelf zei er moet wat gaan veranderen anders hou ik het niet meer vol. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en ik ben in contact gekomen met Hersenz. Bij deze organisatie ben ik gaan leren wat de impact is van mijn NAH. Ik ben gaan leren over levend verlies,hoe ik betere grip op mijn energie kan krijgen, hoe ik mijn denken en doen zelf kan beïnvloeden en ik heb via PMT deze lessen ook dit in praktijk kunnen uitvoeren. Maar één van de grootste lessen was toch wel het accepteren er van.

 

Ik wilde die oude Eric gewoon zijn, altijd mezelf de beste in mijn werk voelen, dingen laten gaan hoe ik het graag wilde hebben, de praatgrage gast die het altijd leuk vond om met iedereen een praatje te maken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Telkens ging er een steentje uit mijn Jenga toren tot die op den duur omviel. Ik ben in het anderhalf jaar durende traject mijn nieuwe ik gaan accepteren. Ik hoef van mezelf niet meer haantje de voorste te zijn, ik vind het leuk om andere mensen te helpen met de ervaring die ik heb opgedaan, ik vind het niet meer erg om constant aan het woord te zijn, en ik vind het nu heerlijk om even geen drukte om me heen te hebben. Ik heb het geaccepteerd dat ik deels mijn oude ik ben en deels mijn nieuwe ik. Ik hou er nog steeds van om ongeremd gek te doen en drukte en veel leven om mij heen vind ik nog steeds heel leuk. Het is allemaal nu in balans en nu weet ik wat ik nodig heb als het allemaal even wat te veel van het goede is geweest.


Twee maanden geleden kwam een goede vriend van mij op visite met een 6 pack Leffe blond. Toen de de zes flesjes op waren gingen we over aan de Hertog-jan. Ik vroeg toen op den duur als grapje of hij toevallig niet iemand zocht in zijn bedrijf om stage te lopen, hij zei ik heb net iemand aangenomen man. Een week later belde hij mij op en vroeg of ik het zie zitten om eens een weekje mee te lopen. Ondertussen zijn we twee maanden verder en werk ik voor hem. Afgelopen woensdag en donderdag heeft hij mij meegenomen naar Hamburg voor een beurs. Ik ben hem heel dankbaar dat hij mij deze kans en het vertrouwen geeft. Ik ben optimistisch naar de toekomst en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Bedankt voor het lezen 

Via de Lifevita Facebook groep kom je in contact met bijna 900 mensen die ook NAH hebben.

Op mijn Instagram account deel ik content wat ik niet op de website plaats. Als je het leuk vind kan je mij volgen ik reageer altijd terug als je een vraag hebt. Klik op de icoontjes hieronder


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Erik Immens
7 maanden geleden

Lijkt mij een leuke site