Investeer in jezelf

Negatief en positief 2022 had alles

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 18:17

Positief denken

Positief&Negatief 

Dit word mijn laatste blog althans voor dit jaar dus jullie zijn nog niet van mij af. Het was een mentale rollercoaster en misschien wel mijn kutste jaar ooit,sorry voor mijn taalgebruik maar ik ga mezelf nu niet anders voordoen dan hoe ik ben. Niet dat ik in het dagelijkse leven plat en ordinair ben maar met uitdrukkingen hou ik ervan om ze hard uit te spreken en woorden te gebruiken die lekker over mijn tong rollen. Ik had het gevoel dat de python niet stopte en net voordat ik uit wilde stappen er weer bagger en vervelend nieuws kwam. Waarom moet nou potjandriedubbeltjes alles tegelijk komen zo hou ik het toch nog een beetje beschaafd. Het antwoord is denk ik, je kan het maar gehad hebben heel simpel niet uitsmeren over een jaar maar lekker in één maand. Ik ga er vervolgens met lachen,humor en zelfspot mee om, dat werkt voor mij het best althans voor naar de buitenwereld dan. Want achter die clown zat een droevig gezicht om maar even in muziek klassiekers te spreken.

 

Maar was het echt allemaal zo slecht dan? Nee dat was zeker niet het was een jaar dat ik leuke nieuwe mensen heb leren kennen. Ik heb sportieve hoogtepunten behaald die ik nooit in mijn leven gehaald had,ik begon mezelf een beetje als de hulk te zien. Ik was niet groen, en blokjes daar ben ik nog hard mee bezig maar voorderest waren we identiek #zelfspot. Ik ben baasje geworden van Lara het liefste hondje van deze aardkloot. Ik heb haar vernoemd naar Lara Croft van de computerspelletjes omdat zij altijd met twee grote revolvers rond liep. Ik wilde een stoere naam voor een stoer lief hondje. Ik heb 3 maanden voor een goede vriend mogen werken om te kijken hoe het gaat en als kers op de taart begin ik 2 januari officieel. Ik heb familie die mij overal in supporten.


Eigenlijk is 2022 helemaal niet zo slecht voor mij geweest maar was ik slecht voor mezelf. Ik riep misschien wel de ellende onbewust op mij af. Ik werd langzaam weer positief en de negatieve kant van de magneet werd steeds waziger en de positieve kant steeds helderder. Mijn magneet ging weer positiviteit aantrekken. Om weer even terug te komen bij muziek teksten all we need is just a little patience van Guns n Roses.

Twee jaar geleden had ik een eigen e-commerce bedrijfje Alpha Products. Daar ben ik toen door privé omstandigheden mee gestopt. Misschien ga ik in het nieuwe jaar dit een nieuw leven inblazen.Ik ga een mooi jaar proberen te maken van 2023. Niet meer leven in het verleden, niet te veel bezig zijn met de toekomst maar leven in het nu. Je bent zoals je denkt en je kan zijn hoe je zelf wilt zijn. Ik ben Eric krachtig,ondernemend en behulpzaam en zet overal mijn tanden in, daar geloof ik in.

Bedankt voor het lezen en tot 2023

Op mijn Instagram account deel ik content wat ik niet op de website plaats. Als je het leuk vind kan je mij volgen ik reageer altijd terug als je een vraag hebt. Klik op het logo hieronder


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.