Investeer in jezelf

Negatief en positief 2022 had alles

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 18:17

Positief denken

Positief&Negatief 

Dit is mijn laatste blog van dit jaar, dus jullie zullen nog niet van mij af zijn. Het is een emotionele achtbaan geweest en misschien wel het moeilijkste kutste jaar ooit, sorry voor mijn taalgebruik, maar ik ga mezelf nu niet anders voordoen dan hoe ik ben. Niet dat ik in het dagelijks leven grof en ordinair ben, maar ik hou ervan om uitdrukkingen krachtig te gebruiken en woorden te kiezen die lekker klinken. Ik had het gevoel alsof de problemen maar bleven komen en net wanneer ik dacht dat het voorbij was, kwamen er weer nieuwe tegenslagen. Waarom moeten alle problemen altijd tegelijkertijd komen? Het antwoord is denk ik simpelweg omdat je het maar gehad kunt hebben, in plaats van ze over een heel jaar uit te smeren. Ik ga er vervolgens met humor en zelfspot mee om, dat werkt voor mij het beste, althans naar de buitenwereld toe. Want achter die vrolijke buitenkant zit soms verdriet verborgen.

 

Maar was het echt allemaal zo slecht? Nee, dat was zeker niet zo. Het was een jaar waarin ik leuke nieuwe mensen heb leren kennen. Ik heb sportieve hoogtepunten bereikt die ik nooit eerder in mijn leven had behaald; ik begon mezelf zelfs een beetje als de Hulk te zien. Oké, ik was niet groen en aan mijn sixpack werk ik nog steeds hard, maar verder waren we identiek #zelfspot. Ik ben ook de baas geworden van Lara, het liefste hondje op aarde. Ik heb haar vernoemd naar Lara Croft uit de videogames, omdat zij altijd met twee grote revolvers rondliep. Ik wilde een stoere naam voor een stoer en lief hondje. Ik heb ook 3 maanden voor een goede vriend gewerkt om te kijken hoe het bevalt en als kers op de taart begin ik officieel op 2 januari. Ik heb familie die mij overal in steunt.

 

Eigenlijk is 2022 helemaal niet zo slecht voor mij geweest, maar was ik slecht voor mezelf. Misschien riep ik onbewust ellende over mezelf af. Langzaam werd ik weer positief en werd de negatieve kant van de magneet steeds vager, terwijl de positieve kant steeds duidelijker werd. Mijn magneet begon weer positiviteit aan te trekken. Om terug te komen op songteksten: all we need is just a little patience van Guns N' Roses.

 

Twee jaar geleden had ik mijn eigen e-commercebedrijfje genaamd Alpha Products. Door persoonlijke omstandigheden ben ik daarmee gestopt, maar misschien ga ik het in het nieuwe jaar nieuw leven inblazen. Ik ga proberen van 2023 een mooi jaar te maken. Niet meer in het verleden leven, niet te veel bezig zijn met de toekomst, maar leven in het nu. Je bent wie je denkt dat je bent en je kunt zijn wie je wilt zijn. Ik ben Eric: krachtig, ondernemend en behulpzaam, en ik bijt me vast in alles waar ik aan begin; daar geloof ik in.

 

Bedankt voor het lezen en tot 2023!

Op mijn Instagram account deel ik content wat ik niet op de website plaats. Als je het leuk vind kan je mij volgen ik reageer altijd terug als je een vraag hebt. Klik op het logo hieronder

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.