Investeer in jezelf

Nah verhaal van Volker van den Bosch

Mooi dat ik mijn verhaal met jullie mag delen en waarschijnlijk hebben we tenminste een ding gemeen. Wij hebben hersenen,immers waarschijnlijk heb jij net als ik niet- aangeboren hersenletsel en is daarmee dus aangetoond dat we in ieder geval hersenen hebben. Kijk dat schept alvast een band, al had ik natuurlijk liever gezien dat we op een ander gebied overeenkomsten zouden hebben dan op het gebied van NAH. 

Lees meer »

Nah verhaal van Dave Roodink

Ik zal mijn verhaal even samenvatten. Ik ben Dave Roodink 47 jaar  (02-08-1974) en ik vind mezelf veel te jong voor onderstaande problemen. Ik was wat je noemt een “manusje van alles”, ik deed alles zelf. Een dakkapel? Maakte ik (middenin de winter) zelf. Een badkamer? Maakte ik zelf. Meubels? Maakte ik zelf… En ga zo maar door, als ik iets niet wist zocht ik het op. Ook in mijn werk was ik een autodidact, ik zou de groep wereldwijd bekend maken met ons nieuwe tekenpakket waar ik veel functionaliteit voor heb bedacht en het grootste deel van de bibliotheek “from scratch” heb uitgewerkt. Mijn NAH heeft mijn leven met de grond gelijk gemaakt. Voor mijn gevoel ben ik (bijna) alles kwijt:

Lees meer »

Nah verhaal van Angelique Esseling

Daar lag ik dan… met mijn gezicht op de tegels en m’n blote kont in de lucht. “Lag ik nou echt op de grond of droomde ik dit?” Helaas, ik lag er echt. Flauwgevallen in de badkamer. Au!

Lees meer »

Nah verhaal van Sylvie Roobrouck

Eigenlijk zou ik een boek kunnen schrijven van het voorbije anderhalf jaar herstel van mijn niet-aangeboren hersenletsel. Dat zal ik de lezer besparen, want energie is er niet voldoende voor...

Lees meer »